Kombineret Lead Auditor 

​Bliv Lead Auditor i miljø – og arbejdsmiljøledelse på ét og samme kursus


​Bliv eksamineret Lead Auditor i miljø – og arbejdsmiljøledelse på ét og samme kursus, og bliv klædt på til at gennemføre 1. 2. og 3. parts audit efter ISO 45001:2018 og ISO 14001:2015 standarderne, efter kravene i ISO 19011 og ISO 17021 der er standarderne for audit internt og certificeringsaudit.


Er der forskel på dette kursus og de andre Lead Auditor kurser man kan deltage i?
Både ja og nej – kurset her dækker to standarder der er hinanden så lig at det er muligt at gennemgå dem begge samtidigt.
Vi gennemgår grundigt ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018 standarderne. Du vil få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditor rolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer.


Det bliver naturligvis meget intensivt og stiller krav til kursisten om forberedelse og deltagelse, og man skal ikke påregne at kunne nå andet i løbet af ugen.

Hertil kommer en udvidet eksamen. Der er ingen tvivl om at deltagerne vil kunne tage hjem med et væsentligt større udbytte på dette kursus end på de traditionelle.

Der vil være noget forberedelse udover den planlagte kursustidsplan.


Kurset henvender sig til miljø- og arbejdsmiljøansvarlige, ledere, auditorer og personer, som arbejder med miljø- og arbejdsmiljøledelse inden for industri, service og byggeri, og som ønsker en grundig og kompetencegivende uddannelse inden for auditering af miljø- og arbejdsmiljøledelsessystemer. Det kan kun anbefales at man læser de to standarder grundigt inden fremmøde.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/Convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning.

Varighed:

4 dage + online eksamen

Pris:

Kr. 29.500,- ex. moms

Incl. dagsforplejning og materiale

Betaling/Afbestilling.... Læs her

Tid og sted:

D. 13 - 16.05 2024

Fredericia

Tilmeldingsfrist: 01.05.2024

​Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​​

 
 
 
 

Efterlad dit nummer

Lad os ringe dig op

unsplash