Lead Auditor ISO 45001:2018

Bliv Lead Auditor i arbejdsmiljøledelse og bliv klædt på til at gennemføre en audit 

Kurset gennemgår grundigt ISO 45001:2018 standarden og med den som udgangspunkt, vil du få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditorrolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer.

Du vil få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditor rolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer. 


Dit udbytte af kurset er at du selvstændigt og professionelt planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat.


Kurset henvender sig til arbejdsmiljøansvarlige, ledere, auditorer og personer, som arbejder med arbejdsmiljøledelse inden for industri, service og byggeri, og som ønsker en grundig og kompetencegivende uddannelse inden for auditering af arbejdsmiljøledelsessystemer.


Kurset er intensivt, og man skal ikke påregne at kunne nå andet i løbet af ugen.

Der vil være noget forberedelse udover den planlagte kursustidsplan.

Kurset afsluttes med en online eksamen. 

​​

Underviser:

Undervisningen gennemføres af Kristian Glæsel, der har været formanden for den arbejdsgruppe der har skrevet standarden og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning


Varighed:

4 dage + online eksamen

Pris:

Kr. 21.500,- ex. moms

Incl. dagsforplejning og materiale

Betaling/Afbestilling.... Læs her

Tid og sted

Tilmeldingsfrist

​Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​​

 
 
 
 

Efterlad dit nummer

Lad os ringe dig op