Opgradering Lead Auditor ISO 45001:2018

Byg videre på din eksisterende Lead Auditor eller få din "gamle" 

Lead Auditor ISO 45001 opgraderet


​​Med den nye ISO 45001:2018 er der kommet en ensartethed med andre ISO ledelsesstandarder, som ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

Arbejdsmiljøet bliver dermed knyttet tættere på virksomhedens topledelse og forretningsgang, samt fokuserer mere på bæredygtighed, set i det brede perspektiv.

ISO 45001:2018 er ikke en ny OHSAS 18001, men en helt ny standard, der har en grundlæggende anden tilgang og struktur end OHSAS 18001.

Den mulige synergi i et integreret ledelsessystem med ”de tre store ISO ledelsesstandarder” (9001, 14001 og 45001) har aldrig været større.


På kurset vil du få angivet en præcis forklaring af standarden, dens indhold og det udbytte den kan give jeres organisation. Vi vil gennemgå, hvordan I med størst effekt får de enkelte krav implementeret, så de aktivt kan støtte jeres organisation i opnåelsen af jeres mål.

Med ansvar indenfor arbejdsmiljø, har du her mulighed for at lære de nye krav at kende, og forstå hvad de betyder for jer i praksis. På kurset lærer du, hvordan arbejdsmiljøindsatsen kan understøtte virksomhedens konkurrenceevne.


Få din eksisterende Lead Auditor uddannelse opgraderet til den nye ISO 45001:2018 standard, så du er klædt grundigt på til overgangen, og er opdateret på den nye fælles struktur i ISO ledelsesstandarderne.


Kurset henvender sig til alle, der har en Lead Auditor uddannelse i en af ledelsesstandarderne forvejen, og ønsker at få denne opgraderet på ISO 45001:2018.

Du skal kunne fremsende et allerede erhvervet Lead Auditor bevis for en af ledelsesstandarderne.


Kurset indeholder ikke træning i auditteknik, da dette forudsættes som kendt stof fra tidligere Lead Auditor uddannelse. Gruppearbejde og forberedelse om aftenen må påregnes. Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.


Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning


Varighed:

1  dag + online eksamen

Pris:

Kr. 9.750,- ex. moms

Incl. dagsforplejning og materiale

Betaling/Afbestilling.... Læs her

Tid og sted

Tilmeldingsfrist

​Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​​

 
 
 
 

Efterlad dit nummer

Lad os ringe dig op

unsplash