​Lead Auditor ISO 9001:2015

Bliv klædt på til at gennemføre audits efter standarden i overensstemmelse med ISO 19011

Vi gennemgår grundigt ISO 9001:2015 standarden, og med den som udgangspunkt, vil du få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditor rolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer.

Kurset henvender sig til kvalitetsansvarlige, ledere, auditorer og personer, som arbejder med kvalitetsledelse inden for industri, service og byggeri, og som ønsker en grundig uddannelse inden for auditering af kvalitetsledelsessystemer.

​Kurset har to væsentlige formål. Det ene er naturligvis at du lærer håndværket ”at auditere” på bedst mulige måde. Det andet formål der er nok så vigtigt, er at du lærer "at forstå standarden" og dens måde at arbejde på, hvilket i sig selv er en udfordring.

Dit udbytte af kurset er at du selvstændigt og professionelt kan planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat.

Du vil få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditor rolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer. 


​Der vil være noget forberedelse udover den planlagte kursustidsplan.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning


Varighed:

4 dage + online eksamen

Pris:

Kr. 21.500,- ex. moms

Incl. dagsforplejning og materiale

Betaling/Afbestilling.... Læs her

Tid og sted

Tilmeldingsfrist

​Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​​

 
 
 
 

Efterlad dit nummer

Lad os ringe dig op