Opgradering Lead Auditor ISO 14001:2015

Standarden der er skrevet med en anden tilgang og struktur 

Få en fundamental forståelse for den nye High Level Structure – den fælles ramme for alle nye ISO ledelsesstandarder. Med baggrund i denne ny struktur er ISO 14001:2015 skrevet med en grundlæggende anden tilgang og struktur end ISO 14001:2004.

​På kurset får du opdateret din ”gamle” Lead Auditor uddannelse, så du er klædt på til at håndtere, implementere og auditere den nye ISO 14001:2015.

Du vil få angivet en præcis forklaring af standarden, dens indhold og det udbytte den kan give jeres organisation. Vi vil gennemgå, hvordan I med største effekt kan få de enkelte krav implementeret, så de aktivt kan støtte jeres organisation i opnåelsen af jeres mål.


Du bliver skarp på hvad den nye struktur betyder for jer i praksis, hvad den betyder for auditering af systemet, og på hvordan du bedst understøtter miljøindsatsen i din organisation. Du lære hvordan miljøindsatsen, med den nye struktur, knyttes tættere til organisationens forretningsgang, for dermed at understøtte virksomhedens konkurrenceevne. Du får gode argumenter for integrering af miljøindsatsen i den samlede forretningsgang, samt værktøjer til prioritering af organisationens miljøindsats.


Du får et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 14001:2015, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde vedrørende både opbygning, vedligehold og auditering af miljøledelsessystem efter ISO 14001:2015.
Kurset giver en forståelse for fordelene ved integrerede ledelsessystemer og hvordan ledelsessystemet skaber værdi for organisationen.

Kurset indeholder ikke træning i auditteknik, da dette forudsættes som kendt stof fra tidligere Lead Auditor uddannelse. Gruppearbejde og forberedelse om aftenen må påregnes. Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.


Kurset henvender sig til alle, der har en Lead Auditor uddannelse i en af ledelsesstandarderne forvejen, og ønsker at få denne opgraderet på ISO 14001:2015.

Du skal kunne fremvise bevis/diplom fra erhvervet Lead Auditor uddannelse.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning

Varighed:

1  dag + online eksamen

Pris:

Kr. 9.750,- ex. moms

Incl. dagsforplejning og materiale

Betaling/Afbestilling.... Læs her

Tid og sted

Tilmeldingsfrist

​Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​​

Efterlad dit nummer

Lad os ringe dig op

 
 
 
 
unsplash