Lead Auditor ISO 14001:2015

KursusLead Auditor ISO 14001:2015
Dato17-20 september 2024
SprogEngelsk
StedFredericia
ForplejningIndeholdt i kursus afgift 
InternatIkke indeholdt i kursus afgift 
Pris24.500,- ex moms
Tilmeldingsfrist15 august 2024

Bliv eksamineret Lead Auditor i miljøledelse og bliv klædt på til at gennemføre en audit efter  ISO 14001:2015 standarden

Kursusbeskrivelse: 
Kurset gennemgår grundigt ISO 14001:2015 standarden og med den som udgangspunkt, vil du få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditorrolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer.

Det er et krav, at du deltager aktivt i alle kursusaktiviteterne, og du vil løbende blive bedømt. Du skal bestå den løbende bedømmelse, og kurset afsluttes med en online eksamen. Der vil være noget forberedelse udover den planlagte kursustidsplan.

Målgruppe: 
Kurset henvender sig til miljøansvarlige, ledere, auditorer og personer som arbejder med miljøledelse indenfor industri, service og byggeri, og som ønsker en grundig og kompetencegivende uddannelse indenfor auditering af miljøledelsessystemer. 

Udbytte: 
Du kan selvstændigt og professionelt planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat. Samt supportere organisationens fremadrettede miljøarbejde

Underviser:
Kristian Glæsel, der har været projektleder for ISO’s udvikling af den internationale arbejdsmiljøstandard, ISO 45001:2018. 
Kristian Glæsel har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning.

Minimum antal deltagere:
Som udgangspunkt 5 personer – af hensyn til synergi og vidensdeling mellem deltagerne.