Kurser

Kursuskalender

piecalender

Glaesel HSEQ Management tilbyder vi dig specialiseret uddannelse og træning indenfor forskellige ledelsessystemer.

Alle vore kurser kan gennemføres på både dansk og på engelse. Ønskes et kursus på engelsk så venligts kontakt os så vi sammen kan planlægge det ønskede kursus. Alternativt kryds af på tilmeldingsblanketten om kurset ønskes på engelsk.

Vores erfaring og ekspertise inden for ledelsesssystemer gør det muligt for os at tilbyde skræddersyede uddannelsesprogrammer, der hjælper ledere med at forbedre deres færdigheder og videreudvikle deres viden inden for kvalitet-, miljø-, arbejdsmiljø og energiledelsessystemer.

Vi træner også ledere i at implementere de nyeste “best practiceog overholde alle relevante standarder og regulativer.

Med vores uddannelses- og træningsprogrammer kan ledelsen være sikre på, at de er fuldt rustede til at håndtere ledelsessystemet på en effektiv og succesfuld måde.

Vælg en kategori og se hvilke kurser vi tilbyder.

IRCA Registrering: 
Vi bliver ofte spurgt, om vores kurser er registreret hos IRCA.
Det enkle svar er, NEJ. Vi sætter pris på vores frihed til at sammensætte vores uddannelse ud fra sammensætningen af studerende og ud fra den nyeste viden på det pågældende område. Hvis vi skulle registrere vores kurser, ville vi være bundet til at gennemføre vores uddannelser på en hel bestemt måde, med meget få muligheder for at tilpasse til de studerende og deres behov. 
Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?
I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området, kombineret med 20 års erfaring i auditarbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelses standarderne.
Dette er vores brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning indenfor området.