Intern Auditor

KursusIntern Auditor
Dato19-20 august 2024
SprogDansk
StedFredericia
ForplejningIndeholdt i kursus afgift 
InternatIkke indeholdt i kursus afgift 
Pris12.500,- ex moms
Tilmeldingsfrist30 juli 2024

Bliv klædt på til værdiskabende intern auditor i din virksomhed, så du kan gennemføre audits i overensstemmelse med ISO 19011:2018

Kursusbeskrivelse:
Kursus i planlægning, gennemførelse og rapportering af interne audits i din virksomhed. Der arbejdes med forskellige typer af audit, hvor der bl.a. gives praktiske eksempler på hvordan en audit gennemføres korrekt og hvordan auditprocessen kan bidrage til ledelsessystemets fortsatte udvikling.
Der arbejdes med den interne auditors rolle og ansvar, og der gives enkle psykologiske redskaber, der kan anvendes under audit.
Kurset fokuserer på praktiske øvelser og cases, hvor du selv får mulighed for at bruge de indlærte teknikker og værktøjer.

Målgruppe: 
Kurset henvender sig til personer, der skal foretage intern audit af virksomhedens  
ledelsessystemer indenfor bl,a arbejdsmiljø, miljø eller kvalitet. 

Udbytte: 
Du får kendskab til auditteknikker og værktøjer og vil selvstændigt kunne planlægge, gennemføre og rapportere interne audits i overensstemmelse med ISO 19011. Du lærer at gennemføre en effektiv audit og at håndtere vanskelige situationer under audit.

Underviser:
Kristian Glæsel, der har været projektleder for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning

Minimum deltagere:
Som udgangspunkt 4 personer – af hensyn til synergi og vidensdeling mellem deltagerne.