Opgradering ISO 14001:2015

KursusOpgradering ISO 14001:2015
Dato18 november 2024
SprogDansk
StedFredericia
ForplejningIndeholdt i kursus afgift 
Dagskursus
Pris9.750,- ex moms
Tilmeldingsfrist30 oktober2024

Få din eksisterende Lead Auditor uddannelse opgraderet til den nye ISO 14001:2015 standard, så du er klædt grundigt på til overgangen, og er opdateret på den nye fælles struktur i ISO ledelsesstandarderne.

Kursus beskrivelse: 
Kurset vil give dig en fundamental forståelse for den nye High Level Structure – den fælles ramme for alle nye ISO ledelsesstandarder. Med baggrund i denne ny struktur er ISO 14001:2015 skrevet med en grundlæggende anden tilgang og struktur end ISO 14001:2004. 

På kurset får du opdateret din ”gamle” Lead Auditor uddannelse, så du er klædt på til at håndtere, implementere og auditere den nye ISO 14001:2015. 
Du vil få angivet en præcis forklaring af standarden, dens indhold og det udbytte den kan give jeres organisation. Vi vil gennemgå, hvordan I med størst effekt får de enkelte krav implementeret, så de aktivt kan støtte jeres organisation i opnåelsen af jeres mål.

Du bliver skarp på hvad den nye struktur betyder for jer i praksis, hvad den betyder for auditering af systemet, og på hvordan du bedst understøtter miljøindsatsen i din organisation. På kurset lærer du, hvordan miljøindsatsen, med den nye struktur, knyttes tættere til organisationens forretningsgang, for dermed at understøtte virksomhedens konkurrenceevne. Du får gode argumenter for integrering af miljøindsatsen i den samlede forretningsgang, samt værktøjer til prioritering af organisationens miljøindsats. 

Kurset indeholder ikke træning i auditteknik, da dette forudsættes som kendt stof fra tidligere Lead Auditor uddannelse.
Kurset er baseret på interaktiv læring og stiller krav til kursisternes aktive deltagelse. Du vil løbende blive bedømt og kurset afsluttes med en online eksamen.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til alle, der har en Lead Auditor uddannelse i en af ledelsesstandarderne forvejen, og ønsker at få denne opgraderet på ISO 14001:2015. 

Udbytte:
Du får et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 14001:2015, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde vedrørende både opbygning, vedligehold og auditering af miljøledelsessystem efter ISO 14001:2015. 

Kurset giver en forståelse for fordelene ved integrerede ledelsessystemer og hvordan ledelsessystemet skaber værdi for organisationen.

Underviser:
Kristian Glæsel, der har været projektleder for ISO’s udvikling af den internationale arbejdsmiljøstandard, ISO 45001:2018. 
Kristian Glæsel har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning

Minimum deltagere:
Som udgangspunkt 5 personer – af hensyn til synergi og vidensdeling mellem deltagerne.