Hvem er vi

Er du i tvivl om, hvorvidt du får nok ud af jeres ledelsessystem,

så kontakt os og hør hvad vi kan hjælpe jer med. 

Vi hjælper med at optimere og tilpasse jeres ledelsessystem så det passer til jeres behov og giver "return of investment" i forhold til indsatsen.


​​​Nationalt og internationalt er vi blandt de førende, når det gælder fortolkning og forståelse af ledelsesstandarder. Vi spiller centrale roller i både ISO og andre organisationer ved udvikling af nye standarder og opdatering af gamle. Glaesel HSEQ Management var således også international projektleder i forbindelse med udviklingen af den nye ISO 45001:2018, som erstatter den "gamle" OHSAS 18001.

Vore ydelser spreder sig vidt i forhold til alle aspekter indenfor ledelsessystemer, vi tilbyder således rådgivning indenfor:

  • Opbygning og slankning af ISO ledelsessystemer
  • Optimering af disse systemer således vikrksomheden får det optimale udbytte af sin investering
  • Kursus og træning i dels forståelse af brug af ledelsessystemer og dels i auditering af samme.


Vi er mere end bare en standard


Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års ledelsesbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer disse krav, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Karina Winther

Administration & Regnskab

Lars Glaesel

Ekstern Underviser

Marianne Deichmann

IT og Markedsføring

Vores team

Det siger vores kunder på Linkedin

"Glaesel HSEQ Management is a very competent company when it comes to consultancy, auditing and training within working environment, environmental- and quality management."

“I attended a 3 day workshop in Kigali, Rwanda as an introduction to the TC 283 Kristian Glaesel and José Alcortes taught the course. Two very talented gentlemen and I took a lot of knowledge home with me. I can only recommend Glaesel Hseq Management for education and training"

"Rådgivning fra Kristian Glæsel, har været yderst proffesionelt. Han har hjulpet os med at finde de "huller"  vi havde i vores ledelsessystemer og kommet med "feed back" på hvad vi skal arbejde os hen i mod for at opnå ønsket resultat. Vi kan kun give Kristian Glæsel og hans team de bedste anbefalinger med på vejen"