Vores services dækker bredt .....

Droneflyvning/fotografering


Droner er blevet en populær teknologi inden for luftfart og har åbnet op for nye muligheder inden for forskellige industrier.

Men med større anvendelse af droner kommer også en øget opmærksomhed på behovet for effektiv kontrol og styring af dronedriften.


  Læs mere.....

  ​LEGO® SERIOUS PLAY®


  LPS ( Lego Serious Play) er ​udviklet af LEGO, og er en metode der ved inddragelse af alle deltagernes kreative styrker, leder til fælles indsigt, forståelse og udvikling af de emner en workshop arbejder med.

  Læs mere .....

  Rådgivning


  En af Glaesel HSEQ Management´s kerneydelser er rådgivning omkring opbygning og udvikling ledelsessystemer indenfor miljø, arbejdsmiljø, og kvalitet.

  Baseret på vor mangeårige erfaring med udvikling og implementering af ledelsessystemer tager vi altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed og i de konkrete udfordringer denne står overfor.


  Læs mere.....

  Audits


  Glaesel HSEQ Management er en af Danmarks førende auditpartnere.

  • ​Vi gennemfører audits i forbindelse med certificering og vedligehold af certifikater
  • Vi gennemfører kontrolaudits

  • Vi gennemfører leverandøraudits for vore kunder i forhold til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø

  • Vi gennemfører interne audits for vore kunder, således de ikke behøver at vedligeholde et team af auditorer internt.


  Læs mere.....

  Ledelsessystem


  Ved at anvende internationalt anerkendte standarder, som eksempelvis ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 eller ISO 45001 opnår man mange fordele som virksomhed. Man slipper ofte for mange spørgsmål fra kunder om sin virksomhed idet man blot kan fremsende et certifikat som dokumentation for at man har styr på tingene.

  Hernæst har ledelsen et effektivt værktøj, til at styre virksomhedens aktiviteter og handlinger indenfor et givent område, fx energi, arbejdsmiljø, miljø eller kvalitet.​


  Læs mere.....

  unsplash